Newleaf

Alla inlägg under oktober 2011

Av Johanna Ri - 8 oktober 2011 12:52

Vaknade till underbart solsken! Extremt uppskattat efter alla regniga dagar. Påbörjade dagen med en prommis med hundarna följt av ett bad med Melker :) Längtar tills vi kan åka på badhuset och plaska med våran lilla prins :) 


well well...ska fortsätta med mitt här hemma, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)

Av Johanna Ri - 7 oktober 2011 21:15

Även om man går hemma varje dag under mammaledigheten och alltid är "ledig" så är fredagar och helgen ngt alldeles speciellt :) Fredagsmyset går inte att jämföra med ngn annan dag helt enkelt :) god mat, lite vin och mys med familjen :)

Idag fick vi även sällskap av familjen Lindvall vilket var väldigt trevligt. Har avnjutit oxfile, potatisgratäng och självklart choklad till efterrätt ;) 



Resten av kvällen går i lugnets tecken framför tv:n :) I morgon väntar bus & mys med mina tjejer här i Luleå :) 


Trevlig fredag allihop!

Av Johanna Ri - 7 oktober 2011 13:33

Efter en bilfärd med endast P3 i högtalarna har jag kommit fram till att det är det absout sämta som går att lyssna på. vad är det för nötter som sitter bakom micken? Deras skämt, samtalsämnen och musik är verkligen från ngn annan planet. Det blev till slut så outhärdligt så jag var tvungen att slå av radion och sitta i ren tystnad..


När vi ändå håller på vill jag även ifrågasätta sensodyne reklamen. Kunde dom hitta sämre "skådespelare" till denna reklamfilm?! 


Sist men INTE minst...


Sol fest och oroliga föräldrar?! Skojar ni eller....


Det var allt för mig. Tack och hej!

Av Johanna Ri - 6 oktober 2011 19:32

Idag har vi mammor haft en liten get together lunch hemma hos Emelie :) Var super god mat och trevligt att träffa dom andra och självklart dom små underverken :) Är väldigt uppskattat att få umgås med andra mammor som man kan ventilera med så man slipper dränka sina barnlösa vänner med kiss å bajs ämnen ;)


Vi har även fått en helt ny Melker som skrattar och är nöjd istället för grinar och är missnöjd :) Vi tackar gudarna för miniform droppar :) har även bytt ut ersättningen vilket oxå kan ha gjort susen :) Ingen är gladare än vi för vår lilla skatt som numera slipper magont och annat knas!


 

Är hemkommen från Kalix igår men funderar starkt på att åka tillbaka redan i morgon då Marcus jobbar helg som vanligt =( Uschan så trist. Är lika bra vänja sig då det kommer hålla i sig ända till jul eftersom julborden snart drar igång. 


Ska passa på att mysa ner mig med min kära familj i soffan resten av denna kväll om vi blir borta ytterligare ngr dagar.


 

Av Johanna Ri - 4 oktober 2011 14:58

Tog en tripp till Kalix igår och har planerat att stanna här ngr nätter :) Har precis kommit hem från Nyborg där vi hälsat på Ida och lilla Alda :) Det är så många man ska hinna med när man väl åker till byn så det gäller att passa på att flänga så mkt man bara hinner och kan :)


Ska strax till syster yster på paltmiddag och ska köpa med mig lite kanelbullar dagen till ära ;) Kanelbullar å choklad är mitt nya beroende så jag klagar inte ;) Dock ställde jag mig på vågen igår och det var inte ngn positiv överraskning så jag bör nog dra ner på mitt ätande =/ Får sluta skylla på amningen och ta tag i ätandet! :) Sockerberoendet är inte att leka med men det ska nog gå bra! I hope :)


 


Tjingeling så länge!

Av Johanna Ri - 2 oktober 2011 17:50

Idag slog man upp sina blå kl 11 :) så oerhört skönt att få sovmorgon och vila upp hjärnan riktigt ordentligt! :) Marcus tog Melle till soffan kring halv 8 och där har dom legat och snarkat på tills jag vaknade. Marcus har till skillnad från mig så lätt för att somna om även om han vaknat till ordentligt..Har jag väl vaknat då är det kört, så det är verkligen guld vrt när Marcus tar Melle på mornarna. 

I övrigt har det varit en väldigt slö dag medan rgnet öst ner utanför. Jag och Sia har plöjt igenom dom sista satch avsnitten, druckit chai latte och bara chillat i soffan :) Nu puttrar beef bourgogne på spisen och jag packar inför kalix trippen i morgon. Gruvar mig dock en aning då Melker blivit extremt grinig på kvällarna. Var och läste på om kolik och är till 99 % säker på att det är det som spökar. Otröstlig och gråter utan anledning, gaser i magen och det börjas alltid på eftermiddagen =( Det kan hålla i sig i flera timmar och det enda man kan göra är att bära på han och försöka trösta så gott det går =( 


well well..Trevlig söndag allihop. Ska sätta mig vid matbordet & njuta av min absoluta favoriträtt :)


Av Johanna Ri - 1 oktober 2011 23:30

Min kära lilla gosse har underhållt oss tjejer med hans vackra melodi i ngr timmar nu tills han ÄNTLIGEN slocknade. Han är en riktig kvälls grinare som är helt omöjlig att trösta =/ Uschan. Inte ens kvällspromenad i vagnen hjälpte det lilla grynet. Förstår inte vad det är som spökar..Ser fram emot min sovmorgon i morgon kan jag bokstavligt talat säga :)


Har för övrigt ätit en underbart god fläskfile wok tillsammans med Sia, njutit av ett glas vin och sen kom även Tesse förbi och hälsade på oss :) En helkväll med girlsen vilket aldrig är fel :)


Har även beställt hem lite gobitar från H&M som ramlar in genom brevlådan om ngn vecka :)


 


Förhoppningsvis sitter de lika bra på foten som de ser ut :) Med mina mini fötter kan man aldrig veta


 

Höstig tröja och kofta 


 


Av Johanna Ri - 1 oktober 2011 12:33

Har inte blivit många timmars sömn denna natt. Så typiskt när man har besök. men det ska nog gå bra :) Får utnyttja mina reserv batterier idag :)


Ut i det underbara vädret & sen vidare mot lite second hand butiker som jag och Sia har som ett stort gemensamt intresse ;)


Presentation


New life, New leaf.

Lev i nuet och använd backspegeln varsamt. Blicka framåt & ta vara på dina erfarenheter från det förflutna. Stanna upp när din hållplats är inom synhåll. Det kan komma att förändra ditt liv.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards