Newleaf

Alla inlägg under september 2011

Av Johanna Ri - 23 september 2011 19:59

Fick skickat några bilder från Annso & Mickes bröllop till min mail som jag tänkte dela med mig av :) Dom blev familjen Sandin den 13 Augusti i år :) Ett helt fantastiskt och fint bröllop :)


 

Jag och den vackraste bruden :)


 

Höggravid med Melle :) 7 dagar efter detta tittade han ut :)


 

Jag och mitt hjärtegryn :)


 

Av Johanna Ri - 23 september 2011 19:43

Dessa skor ska få pryda fötterna under denna vinter. Hade aningen beslutsångest angående färgen men fick bli ett par beiga denna gång :) 


 

Ett stort plus i kanten att de var extremt sköna oxå :D

Av Johanna Ri - 23 september 2011 19:38

Igår satte jag mig under saxen hos Eriksson och kapade av håret. Detta är resultatet av nya frippan :) Måste säga att jag är väldigt nöjd. Skönt att äntligen ha fått en fräsch frisyr och ett fräscht hår! Det fick lite stryk efter att mina extensions togs ut =/





Dock har jag blivit extremt mörk i håret sen jag var gravid så nu får man börja slinga håret. Mitt platina blonda hår är ett minne blott!   

Av Johanna Ri - 22 september 2011 19:43

Min kära sambo skulle fixa min iphone som varit trasig sen ngr veckor tillbaka. Vi var tvugna att byta sensor och framsida, så jag passade även på att byta till vit bakgrund istället för svart. DOCK lyckades han även med att paja kabeln till högtalaren =/ så nu sitter jag här med en ny renoverad telefon, som inte riktigt fungerar. Ska jag prata med någon måste detta ske antingen via head set eller högtalar telefon. Han lovade dyrt och heligt att han skall fixa detta så vi får väl se hur utgången blir av detta innan det är klart..hmmmm...


Självfallet skulle det även vara en vit knapp till detta men var slut vid beställningen..Tror jag kidnappar hans fyra så får han dras med denna ;)

Av Johanna Ri - 22 september 2011 19:31

När melker var precis 1 månad gammal fick jag första gensvaret med ett leende :) frågade barnmorskan idag om detta var fysiskt möjligt att han ler redan vid 1 månad och det var visst väldigt vanligt :) Jag som trodde det skulle dröja mycket länge till innan man fick en sån reaktion av han :)



Lyckades fånga några leenden på bild :)

I övrigt har vår lilla knubbis ökat med 600 gram sen sist, och väger nu hela 4635 :) fortsätter han äta som han gör kommer det nog bli en riktig baddare av denna kille.


Nu ska vi fortsätta mysa med gudmor Annso här på Notviken :)



Av Johanna Ri - 21 september 2011 23:15

Har varit en väldigt fullspäckad dag idag, därav väldigt trötta ögon. Regnet gör inte saken bättre heller. Blir fruktansvärt trött av detta väder som aldrig verkar avta =/ 

Kvällen har tillbringats i Boden hos Marcus familj där vi värmt våra frusna kroppar med köttsoppa samt en tripp till Petters stall där Melker fick hälsa på hästarna för första gången :) Tror dock jag slänger in handduken för idag och kryper ner med min lilla prins som ligger och sussar i våran säng :) 


 

Natti Natti på er! 


Av Johanna Ri - 20 september 2011 22:27

Något man har mycket över är tid när man är mammaledig vilket resulterar i pyssel av olika slag här hemma :) Jag konstaterar varje dag att jag spenderar alldeles för mycket tid hemma då jag ser allt precis ALLT som jag tycker behöver göras om. Men än så länge är Melker så pass liten så det faktiskt blir mest hemma mys :) Ser fram emot att få börja gå på öppna förskolan, bebis sim med mera. Jag som är en väldigt rastlös själ ser fram emot mer händeserika dagar med min lilla prins :)


Dagens pyssel var uppsättning av dessa hyllor i köket som numera pryder kokböcker med mera :) 


 

Vad nästa projekt blir återstår att se :) Nu blir det kvällsmys med kära familjen innan läggdags :) 


Natti Natti!

Av Johanna Ri - 20 september 2011 22:01

Vet inte vilken tur i ordningen som jag startar upp en ny blogg med förhoppningen att gå all in med mitt skrivande. Många förfrågningar har kommit till varför jag slutat blogga och jag har i ärlighetens namn inte haft något bra svar. Så vi gör ett nytt försök! Vi håller tummarna att mitt engagemang håller i sig! :)
Idag firar vi vårt lilla hjärta Melker som fyller 1 månad! Den 20:de augusti mötte han omvärlden med storm, som vi väntat på vår lilla prins som jag från början trodde var en liten prinsessa :) jag som alltid trott att jag inte var någon pojkmamma men ack så fel jag hade :) Finns inget så underbart som att vara mamma åt denna lilla go bit :) Att se han utvecklas mer och mer för varje dag som går är en helt obeskrivlig känsla :) 
Grattis på 1 månads dagen Melle :)
 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


New life, New leaf.

Lev i nuet och använd backspegeln varsamt. Blicka framåt & ta vara på dina erfarenheter från det förflutna. Stanna upp när din hållplats är inom synhåll. Det kan komma att förändra ditt liv.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards