Newleaf

Alla inlägg den 20 september 2011

Av Johanna Ri - 20 september 2011 22:27

Något man har mycket över är tid när man är mammaledig vilket resulterar i pyssel av olika slag här hemma :) Jag konstaterar varje dag att jag spenderar alldeles för mycket tid hemma då jag ser allt precis ALLT som jag tycker behöver göras om. Men än så länge är Melker så pass liten så det faktiskt blir mest hemma mys :) Ser fram emot att få börja gå på öppna förskolan, bebis sim med mera. Jag som är en väldigt rastlös själ ser fram emot mer händeserika dagar med min lilla prins :)


Dagens pyssel var uppsättning av dessa hyllor i köket som numera pryder kokböcker med mera :) 


 

Vad nästa projekt blir återstår att se :) Nu blir det kvällsmys med kära familjen innan läggdags :) 


Natti Natti!

Av Johanna Ri - 20 september 2011 22:01

Vet inte vilken tur i ordningen som jag startar upp en ny blogg med förhoppningen att gå all in med mitt skrivande. Många förfrågningar har kommit till varför jag slutat blogga och jag har i ärlighetens namn inte haft något bra svar. Så vi gör ett nytt försök! Vi håller tummarna att mitt engagemang håller i sig! :)
Idag firar vi vårt lilla hjärta Melker som fyller 1 månad! Den 20:de augusti mötte han omvärlden med storm, som vi väntat på vår lilla prins som jag från början trodde var en liten prinsessa :) jag som alltid trott att jag inte var någon pojkmamma men ack så fel jag hade :) Finns inget så underbart som att vara mamma åt denna lilla go bit :) Att se han utvecklas mer och mer för varje dag som går är en helt obeskrivlig känsla :) 
Grattis på 1 månads dagen Melle :)
 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


New life, New leaf.

Lev i nuet och använd backspegeln varsamt. Blicka framåt & ta vara på dina erfarenheter från det förflutna. Stanna upp när din hållplats är inom synhåll. Det kan komma att förändra ditt liv.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards