Newleaf

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Ri - 11 januari 2012 23:28

Sitter & lyssnar på sånger som skulle passa bra till Melkers dop :) Finns så mycket fina sånger men jag vet inte riktigt vem som skall få äran att sjunga dessa :) Ett tag var jag sugen att trudilutta själv men vette tusan om jag vågar ;) Men hade varit speciellt att få sjunga själv till min lilla prins, risken är ju att jag börjar tjuta mitt i sången för alla sånger har ju sån speciell text så man blir ju väldigt lätt rörd ;) 



Himlen måste sakna en ängel ligger mig varmt om hjärtat då den spelades upp på min gudsons dop. Fruktansvärt vacker låt som jag inte kan lyssna på utan att bli lite snyftis



Jag funderar väldigt starkt på denna sång av Sonja Alden " du är allt" 



Frågan är hur man skall göra med denna sång. ska man våga ställa sig där själv? :) Jisses vad nervös jag skulle =/ 

Men det skulle vara ett minne man sent glömmer haha ;)

Av Johanna Ri - 11 januari 2012 22:14

Sitter och kikar på segelbåtar med min karl. Vi har varit sugna på en båt super länge nu men det har inte blivit av, och vi har heller inte vetat vad för slags båt vi vill ha. En del köper skoter, motorcyklar och en del båtar. För mig är alternativet båt en självklarhet eftersom jag är en sommarmänniska, det är då jag njuter av tillvaron och livet. Hur underbart skulle det inte vara att ha en segelbåt, packa med sig mat för en helg och ta båten ut till klubbviken och bara njuta. Kravet vi har är att man skall kunna sova och laga mat i båten annars är själva upplevelsen förstörd enligt mig :) Detta skall bli alternativet till sommarstuga för oss :) Ta med sig våra vänner, ankra vid en ö, dricka ett glas vin med lite räkor och känna den ljumma sommar brisen. Ahhhhhhhh ;) Cant wait!




Av Johanna Ri - 9 januari 2012 21:58

Jag började för ngr veckor sedan följa den otroligt roliga serien Elsas värld på tv3play.se gjord av Sofie Fahrman. För er som inte sett denna serie kan jag varmt rekommendera den om man vill se ngt lite annorlunda och fan så mkt roligare än det mesta som visas på tv ;) Finns även att köpa som bok, tror nästan jag måste inhandla ;)


 


Råkades även ramla in på Ellen Bergströms blogg på finest som spelar Elsa i denna serie och vad hittade man där om inte ;) Vilken självklarhet! ;)


http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=30517&beid=1942307


Fortsatt trevlig kväll allihopa! Morgondagen bjuder på en massa skoj så sängen kallar snart!

Av Johanna Ri - 9 januari 2012 17:17





 


   


Behöver ny klänning & skor till Prinsens dop! Help...

Av Johanna Ri - 9 januari 2012 15:15

Idag stod termometern på -19. Första riktiga vinterdagen kan man väl säga, i alla fall om man tänker på kylan. Nog med snö har vi i alla fall fått =/ Jag är ju inte alls något fan av vinter och kyla så vi har haft en riktig hemma mys dag idag jag och prinsen. Vi tog oss även ut på en liten prommis med dom små lurvarna men vi var röda om näsorna båda två efter den svängen. Uppfriskande med bitande kallt =/ tog oss ett värmande bad när vi kom hem och slog sedan på en film och kröp ner under täcket. Få se hur det kommer gå nu när jag börjar arbeta. Jag ser fram emot det hur mkt som helst! men jag tror paniken kommer krypa inpå när jag inser hur lite tid jag får med min andra hälft varje dag =/ Men positiva tankar! Kommer bli superb! :) För oss allihopa :) 




ska passa på att städa ihop här hemma medans chefen sover :)

Hej så länge! 



Av Johanna Ri - 8 januari 2012 21:18

Har haft en super mysig och lugn helg :) Har även haft besök av familjen Rydberg/Löf på fredagen :) Vi åt super god middag tillsammans och dom små barnen roade varandra :) Alda har ju blivit så stor nu så i mina ögon är hon ju ingen liten bebis nå mer trots sina ynka 9 månader :) 






Är det okej om jag smakar lite på din hand kompis? :)




Så trist att man inte bor i samma kommun som dessa underbara människor. Alltid lika trevligt att ses :)


Söndagsmys next och ladda inför en fullspäckad vecka :)    

Av Johanna Ri - 7 januari 2012 18:49

För första gången på evigheter tycker jag att denna lugna ensamma Lördag kväll är helt fantastisk underbar! Har laddat ner ngr säsonger från solsidan, tänt ljus och serverat mig själv choklad och en kopp the..Lugnets lugn har kommit över mig :) Självklart har jag lilla prinsen hemma men han är ju en del av mig så när jag säger ensam så menar jag ju så klart inte utan min andra hälft :) Har tillbringat dagen på staden med syster och barnen där jag faktiskt fick unna mig en kofta och en blus ;) Måste ju inhandlas lite nya kläder inför det nya arbetet som börjar i februari. Har inte känts så nödvändigt att inhandla ngr kläder under min mammaledighet. Melker tycker mamma är finast i mjukis dressen ;) Hade jag haft vår mac i fungerande skick hade ni fått ta del av mina fynd men icket. Den är fortfarande paj =/ Och vi ber till gudarna att det är strömkabeln och inget annat! Bara den går på 600 kr =/


Nu ska jag krypa ner under filten och vila ögonen på sveriges absolut ästa serie ;) Lilla prinsen borde vakna upp ur sin lilla PN inom kort ;) Hej så länge!


 

Av Johanna Ri - 5 januari 2012 12:52

Jag har lyst lite med min frånvaro här på bloggen på senaste och detta kan förklaras med att våran Mac har pajat. Går ej att ladda datorn så vi vet inte om det är fel i själva datorn eller strömkabeln, skall utredas bara vi hittar våra garanti papper =/ Jag är ju den sämsta vad gäller pappersförvaring, så detta papper kan vara i princip vart som helst =/ Varför kan det inte införas ett system att allting lagras i ett datasystem i butiken, där finns registrerat när man köpt varan, hur länge garantin är med mera. Det papperslösa samhället? Var det inte det vi skulle sträva efter?


För övrigt är det ett riktigt busväder ute idag oxå. Blåser som att man skulle finna sig på toppen av mount everest. Känns som att kinderna och öronen ska krackelera =/ Drömmer mig bort till varmare breddgrader denna dag, bestämde oss här tidigare i veckan att vi nästa jul och nyår drar utomlands och slipper all stress och hysteri som hör till storhelgerna :) Cant wait!







En av mina absoluta favorit resemål har varit Mallorca. oerhört vackert och bra på alla sätt :) Längtar tillbaka :)    

Presentation


New life, New leaf.

Lev i nuet och använd backspegeln varsamt. Blicka framåt & ta vara på dina erfarenheter från det förflutna. Stanna upp när din hållplats är inom synhåll. Det kan komma att förändra ditt liv.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards