Newleaf

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Ri - 22 januari 2012 15:01

För melker var det inte bara årets första tur med pulkan utan även livets första tur och den gillades starkt! Han hade nog kunnat åka hur långt som helst och ett leende på läpparna direkt han tittade på han :) 




Årets första tur men garanterat inte sista ;)  

Av Johanna Ri - 22 januari 2012 14:52

Gårdagskvällen var verkligen super trevlig :) Jag och Marcus blev bjudna på middag, vin och annat mys hos Hannah & Tommy. Tack snälla ni! Det gör vi om väldigt snart! :)


 


Idag går dock både hjärnan och kroppen på halvfart. Lilla prinsen vaknade före sju i morse och var lite små krasslig. Hostade och var snorig och grinig. Stackars lilla prinsen så det har inte blivit mkt sova varken i natt eller i morse =/ Men min power nap som jag vaknade ur för ett litet tag sen var välbehövd :) Tror inte jag kommer kliva ur pyjamasen på hela dagen idag och finner ingen anledning till det heller ;) Hej så länge!

Av Johanna Ri - 21 januari 2012 12:18

Gårdagskvällen var super trevlig :)  Maten blev lyckad och uppskattad av alla och ngt glas vin på det :) Intressanta diskussioner & samtalsämnen som alltid när vi träffas ;) haha Har fått mig en underbart välförtjänt sovmorgon i morse oxå tack vare Marcus som tog Melker och hundarna på en promenad och lät mig sova :) Pigg, utvilad och allmänt tillfreds med livet idag :) Ser fram emot kvällen då vi blivit bjudna till Hannah på middag, ska äntligen få träffa hennes pojkvän som verkar vara super trevlig och social så jag har höga förväntningar ;) skämt å sido, ska bli väldigt trevligt att äntligen få träffa personen som gjort min vän mer lycklig än jag ngnsin sett henne så det kan inte vara annat än bra :)


Ngn timme till i soffan under täcket med mina grabbar innan vi gör ngt nyttigt denna Lördag ;) Tänk så underbart att bara kunna vara och vara tillsammans :)


 


Önskar er alla en super trevlig Lördag :) Ta hand om varandra där ute

Av Johanna Ri - 20 januari 2012 15:42

Börjar med att be om ursäkt för mitt blogg upehåll! Har varit full rulle hela veckan och lusten att blogga har inte funnits när jag väl fått en stund över. Idag blir vår lilla prins hla 5 månader! Tiden flyger iväg! :) Detta firades med livets första majskrok som gillades skarpt av lill chefen :)


 


Och såhär sur blev man när vi inte fick äta mer, han har ett sjuhelsikessss humör denna herre =/


 


Vi har även hunnit med en tripp på staden och hälsat på Miroi kollegerna på lite fredagsfika :) Här näst skall jag börja förbereda inför kvällens middag :) Har bjudit hem Tesse & johan på middag, vin och fredagsmys :) Ska bli riktigt trevligt :)


Ber även till vädergudarna att det ska sluta snöa!!! NU!!!! som jag har kämpat med vagn och hundar idag! Har haft mjölksyra i armarna hela dagen av allt knuffande och stånkande. Höga plgkarmar och oskottade vägar överallt. Bristningsgränsen har varit nära. Övrväger på allvar att ta mitt pick och pack och flytta till varmare breddgrader där jag slipper alt som heter snööööööööö!!!!!


Trevlig kväll allihopa!

Av Johanna Ri - 16 januari 2012 00:21

Efter dusch och fix är jag nu super nöjd med mitt långa hår :) Mitt korta kråk bo var helt enkelt inget för mig. Tack till min lilla privat frisör Angelica! Du är guld värd :)


   


Måste dock fixa utväxten..IGEN! Börjar vara en vardagssysla för mig =/



Av Johanna Ri - 14 januari 2012 00:05

Fick tips om denna sång till prinsens dop och den är ju helt underbar :)



Jag hoppas hoppas verkligen & håller tummarna att personen vi önskar kan komma & sjunga! :) skulle bli fantastiskt fint :) Ser även fram emot våra fina bild tårtor som Marcus ska göra på vår lilla skatt :)

Av Johanna Ri - 13 januari 2012 23:35

Har haft en super mysig dag med middag med Marcus syster, sambo och lille Emil :) Och som sedan avslutades med vinkväll med Sören som kom på besök :) Har för övrigt druckit ett super gott rose vin som kommer bli en hit till sommaren! :) Ladda inför morgondagen som ska spenderas i Kalix. fullspäckad dag väntar! :)


Bjuder på ngr bilder på min lilla prins i vanlig ordning :)


 


 



Fortsatt trevligkväll allihopa :)   



Av Johanna Ri - 12 januari 2012 00:03

Våran lilla ängel somnade så sött i mammas varma famn. Är inte detta kärlek så säg :)

Finaste på jorden 




Kärleken till ens barn är verkligen obeskrivlig. Trodde aldrig man kunde älska ngt så högt  

Presentation


New life, New leaf.

Lev i nuet och använd backspegeln varsamt. Blicka framåt & ta vara på dina erfarenheter från det förflutna. Stanna upp när din hållplats är inom synhåll. Det kan komma att förändra ditt liv.


Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards